Partners

The Food Waste Awards is een samenwerking tussen deze partners:

 

Food Surplus Entrepreneurs Network

FSE network wil voedselverlies reduceren door burgers, innovatieve ondernemers, overheden en voedingsbedrijven te inspireren en ondersteunen in hun strijd tegen voedselverlies. Het is het Europees lerend netwerk rond voedselverlies met 100 leden. Het verbindt ondernemers en educatieve projecten en ondersteunt hen met opportuniteiten tot (peer)learning en samenwerking.

Verder ontwikkelde FSE Network de Food Waste Challenge: een action-based learning programma om oplossingen te creëren rond voedselverlies. FSE Network faciliteert momenteel ook het Brugse Food Lab, een stakeholderplatform van 50 organisaties rond duurzame voeding en voedselverlies in Brugge.

www.fsenetwork.org

 

Komosie

KOMOSIE vzw, Koepel van Milieuondernemers in de Sociale Economie, verenigt en ondersteunt sociale economie ondernemingen die activiteiten met ecologische meerwaarde uitvoeren. Doel is het bij de leden uitbouwen van een professionele werking met het oog op het beschermen van het leefmilieu en het creëren en in stand houden van werkgelegenheid voor risicogroepen op de arbeidsmarkt.

www.komosie.be

 

 

OVAM

De OVAM streeft samen met u naar een duurzaam afval- en materialenbeheer en een propere bodem in Vlaanderen.

www.ovam.be

De Food Waste Awards worden ondersteund door

Sponsors