Mary Pop-In

Mary Pop-in is een zero-waste restaurant dat via de smaakpapillen sensibiliseert. 50 % van wat we gebruiken is perfect vers gerecupereerd voedsel. Recht van het veld van de lokale boer of van de productielijn van een artisanaal koekjesbedrijf. Daarnaast worden er via zero-waste kooktechnieken niet alleen een duurzaam menu maar ook unieke smaken gecreërd. Na 2,5 jaar Pop-ups  in heel Bxl, vanaf april naar eigen locatie. Mary Pop-in verzorgt ook catering voor groepen van 50 tot 200 personen.

Probleemstelling

Mensen weten ondertussen dat er veel wordt weggegooid, wat ze niet weten is dat het meestal nog perfect vers is. Door ermee te koken en de smaakpapillen te overtuigen nemen we ze mee in ons verhaal. Ze moeten ook geïnspireerd worden en dat kan via onze gerechten te proeven of workshops.

Oplossing

Zie samenvatting project

Doelstellingen project

Dit jaar naar een eigen locatie verhuizen, volgend jaar volledig CO2 neutraal, 3e jaar evenementen van meer dan 1000 personen en uitbreiden naar andere steden