Mary Pop-In

In Mary Pop-in restaurant sensibiliseren we rond voedselverspilling door de smaakpapillen van onze klanten te overtuigen. Via workshops, catering, brunches, het uitnodigen van topchefs, …

We doen recuperatie en donatie van voedseloverschotten, we sensibiliseren via campagnes en koken met de overschotten. Net door voedsel surplus te serveren in de creatiefste vormen tonen we aan dat het nog perfect vers is. We zijn nu 3 jaar bezig dus we kunnen van een duurzame opzet spreken. Er zijn niet veel andere organisaties in België die hetzelfde doen.

We recupereren meer dan 200 kg per week. We koken met een 30-tal kg per week. Via onze campagnes hebben we een enorm bereik van wel 10000 mensen per maand. En ook via ons restaurant komen zo een 300 mensen hun smaakpapillen in contact met voedselverspilling!

Meer informatie